Om Obs BYGG Montering

Nå kan du få produkter du kjøper hos Obs BYGG montert. Obs BYGG Montering leverer monteringstjenester for Obs BYGG.

Vi er i gang med å utvikle vårt tilbud av monteringstjenester!

Vi tilbyr allerede montering av flere tjenester enn du ser i prissjekken. Har du et kjøpt et annet produkt hos Obs BYGG som du gjerne skulle hatt hjelp til å montere? Vi jobber med å kunne gi prissjekk på flere tjenester, i mellomtiden kan du sende en forespørsel i skjema for bestill befaring eller kontakte oss.

Vi tilbyr blant annet montering av garderobe og peis. I tillegg vil vi snart kunne tilby enda flere monteringstjenester, i enda flere varehus.

Håndverkere monterer vindu

Våre håndverkere skal ha det BRAJOBB

Jobb hos oss

Vi skal ha markedets beste akkord og fastpriser på monteringstjenester og produkter i servicemarkedet. Våre kunder søker en bærekraftig leverandør og må oppleve service-fokuserte, faglig trygge og profesjonelle håndverkere. ​Er du en som sørger for at kunden kan være trygg på at resultatet ikke bare blir bra, men at det alltid blir perfekt? -Da trenger vi deg!

Vi har kun tre forventninger!

Men det er tre absolutte krav til alle våre kollegaer, medarbeider og ansatte:

  1. Jobben skal alltid bli gjort hundre prosent ferdig til avtalt pris og til avtalt tid

  2. Vi kommer alltid til tiden

  3. Vi gjør alt vi kan for å ha det bra på jobb

Kontinuerlig kompetanseheving

Som din arbeidsgiver forplikter vi oss å heve din og dine kollegers faglige kompetanse kontinuerlig. Dette gjør at vi alltid utfører jobben vår utover kundens forventninger og møter alle garantikrav fra produsentene. ​I tillegg sørger det for at prosessen blir så smidig som mulig for den som skal utføre jobben.

Bærekraften i Obs BYGG Montering

Av, med og for fagmennesker. Søk som fast ansatt eller selvstendig leverandør hos oss.