Om Obs BYGG Montering

Nå kan du få produkter du kjøper hos Obs BYGG montert av Obs BYGG Montering.

Vi er i gang med å utvikle vårt tilbud av monteringstjenester!

Vi tilbyr foreløpig tjenestene våre i 27 varehus, og opererer i det sentrale Østlandet, Trøndelag, Bergen og Rogaland. Nye geografier vil bli lansert fortløpende. I tillegg jobber vi kontinuerlig med å kunne tilby flere monteringstjenester.

Håndverkere monterer vindu

Våre håndverkere skal ha det BRAJOBB

Jobb hos oss

I Obs BYGG Montering streber vi etter å tilby konkurransedyktige vilkår, inkludert akkord- og fastpriser for monteringstjenester. Vi er stolte av å være en leverandør som våre kunder kan stole på, med fokus på service, faglig dyktighet, og profesjonalitet.

Er du den vi søker?

Er du den typen håndverker som ikke bare sikrer at jobben blir gjort, men streber etter perfeksjon i hvert prosjekt? Ønsker du å være en del av et team hvor kvalitet står i sentrum? Hvis svaret er ja, er du den ideelle kandidaten for vårt team.

Våre kjerneverdier og forventninger

Våre ansatte og samarbeidspartnere skal strebe for å etterleve verdiforslaget til kundene. Vi mener dette vil skape et godt arbeidsmiljø og at alle ansatte og samarbeidspartnere vet hva som er forventet av dem.

Vårt verdiforslag er: Trygt montert. Helt garantert. Til avtalt tid og pris. Med dette forventer vi at:

  1. Alle oppdrag blir fullført 100% til avtalt pris og tid.

  2. Vi verdsetter hverandres tid og alltid er på stedet når vi skal.

  3. Vi jobber for å skape og opprettholde et positivt og støttende arbeidsmiljø.

Kontinuerlig kompetanseheving

Som din arbeidsgiver forplikter vi oss til å kontinuerlig forbedre både din og dine kollegers faglige kompetanse. Dette bidrar til at vi alltid leverer tjenester som overgår kundenes forventninger og oppfyller alle garantikrav fra produsentene. Vi legger også stor vekt på å gjøre arbeidsprosessen så effektiv og problemfri som mulig.

Søk jobb hos Obs BYGG Montering

Vi tror på en fremtid skapt av, med, og for fagfolk. Bli en del av vårt team som fast ansatt eller som selvstendig leverandør. Vi ser frem til å høre fra deg!