Vilkår for bruk av siden

Vilkår for bruk av Obs BYGG Montering. ​Sist oppdatert : 15. Oktober 2021

Innledning

Denne merknaden gjelder for alle nettsteder vi eier og driver, alle tjenester vi tilbyr, inkludert produkter på internett og mobil, tidssporing, prosjektstyringstjenester og andre apper eller tjenester vi kan tilby (for eksempel arrangementer eller opplæring). Fra nå av kalt våre 'tjenester'. Når vi sier "personlige data" mener vi identifiserbar informasjon om deg, for eksempel: navn, e-postadresse, adresse, telefonnummer, bankkonto-detaljer, betalingsinformasjon, supportforespørsler, samfunnskommentarer m.m. Hvis du ikke kan identifiseres (for eksempel når personopplysninger er samlet og anonymisert) gjelder denne merknaden ikke. Vi må kanskje oppdatere denne kunngjøringen fra tid til annen. Når en endring er vesentlig, vil vi sørge for at vi gir deg beskjed -vanligvis ved å sende deg en e-post.

Hvem er vi?

Når vi refererer til 'vi' (eller 'vårt' eller 'oss'), betyr det Nsomt AS og alle dets datterselskaper. Vi tilbyr en brukervennlig online og mobil plattform for bygge- og vedlikeholds entreprenører for å spore tid, prosjektledelse og bistå med overholdelse av HMRC-rapporteringskrav og overholde HMS-sikkerhet og kvalitetskrav. Hvis du vil finne ut mer om hva vi gjør, kan du se https://www.coopfastpris.no For EUs databeskyttelses formål er Nsomt AS, (registrert i Norge med firma nummer og registrert adresse i , Norge) for databeskyttelsesformål i EU. Den Europeiske Union.

Hvordan vi samler inn dataene dine

Når du besøker nettstedene våre eller bruker våre tjenester, samler vi inn personopplysninger. Måtene vi samler det på kan i stor grad kategoriseres i følgende: Informasjon du gir oss direkte : Når du besøker eller bruker noen deler av våre nettsteder og/eller tjenester, kan vi be deg om å gi oss personlige data. For eksempel ber vi om kontaktinformasjon når du registrerer deg for en gratis prøveperiode, svarer på en jobbsøknad eller et e -posttilbud, blir med oss ​​på sosiale medier, deltar i opplæring og arrangementer, kontakter oss med spørsmål eller ber om støtte. Informasjon vi samler inn automatisk : Vi samler inn informasjon om deg automatisk når du besøker nettstedene våre eller bruker våre tjenester, for eksempel din IP -adresse og enhetstype. Vi samler også informasjon når du navigerer gjennom nettstedene og tjenestene våre, inkludert hvilke sider du så på og hvilke lenker du klikket på. Denne informasjonen er nyttig for oss ettersom den hjelper oss med å få en bedre forståelse av hvordan du bruker nettstedene og tjenestene våre, slik at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen (for eksempel ved å tilpasse innholdet du ser). Noe av denne informasjonen samles inn ved hjelp av informasjonskapsler og lignende sporings teknologier. Hvis du vil finne ut mer om hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, hvorfor og hvordan du kan kontrollere dem, kan du ta en titt på vår informasjonskapsel om informasjonskapsler. Informasjon vi får fra tredjeparter : De fleste opplysningene vi samler inn, samler vi inn direkte fra deg. Noen ganger kan vi samle inn personopplysninger om deg fra andre kilder, for eksempel offentlig tilgjengelig materiale eller pålitelige tredjeparter som våre markedsførings- og forskningspartnere. Vi bruker denne informasjonen til å supplere personopplysningene vi allerede har om deg, for bedre å informere, tilpasse og forbedre tjenestene våre, og for å validere personopplysningene du gir. Der vi samler inn personopplysninger, behandler vi dem bare: å inngå en kontrakt med deg, eller der vi har legitime interesser for å behandle personopplysningene og de ikke er overstyrt av dine rettigheter, eller i samsvar med en juridisk forpliktelse, eller der vi har ditt samtykke. Hvis vi ikke samler inn personopplysningene dine, kan det være at vi ikke kan gi deg alle våre tjenester, og noen funksjoner og funksjoner på nettstedene våre er kanskje ikke tilgjengelige for deg. Hvis du er en som ikke har et forhold til oss, men tror at et Coopfastpris -abonnent har lagt inn dine personlige data på våre nettsteder eller tjenester, må du kontakte denne Coopfastpris -abonnenten for spørsmål du har om dine personlige data (inkludert hvor du vil få tilgang til, korrigere, endre eller be om at brukeren sletter dine personlige data).

Hvordan vi bruker dataene dine

Først og fremst bruker vi personopplysningene dine til å betjene nettstedene våre og tilby deg alle tjenester du har bedt om, og for å administrere vårt forhold til deg. Vi bruker også personopplysningene dine til andre formål, som kan omfatte følgende:

 • For å kommunisere med deg : Dette kan omfatte å gi deg informasjon du har bedt om fra oss (for eksempel opplærings- eller utdannings materiell) eller informasjon vi må sende til deg (operasjonell kommunikasjon), som endringer på våre nettsteder og tjenester, sikkerhetsoppdateringer og/ eller hjelp til bruk av våre nettsteder og tjenester. Markedsførings kommunikasjon (om Obs BYGG Montering eller et annet produkt eller en tjeneste vi tror du kan være interessert i) i samsvar med dine markedsførings preferanser be deg om tilbakemelding eller å delta i alle undersøkelser vi utfører (som vi kan engasjere en tredjepart for å bistå med).

 • For å støtte deg : Dette kan omfatte bistand med løsning av tekniske støtte problemer eller andre spørsmål knyttet til nettstedene eller tjenestene, enten via e-post, i appen eller på annen måte.

 • For å forbedre våre nettsteder og tjenester og utvikle nye: For eksempel ved å spore og overvåke bruken av nettsteder og tjenester slik at vi kan fortsette å forbedre oss, eller ved å utføre teknisk analyse av våre nettsteder og tjenester slik at vi kan optimalisere brukeropplevelsen og gi deg mer effektive verktøy.

 • For å beskytte: Slik at vi kan oppdage og forhindre uredelig eller ondsinnet aktivitet, og sørge for at alle bruker nettstedene og tjenestene våre rettferdig og i samsvar med våre vilkår for bruk.

 • For å markedsføre for deg: I tillegg til å sende deg markedsførings kommunikasjon, kan vi også bruke dine personlige data til å vise målrettet annonsering til deg online - gjennom våre egne nettsteder og tjenester eller gjennom tredjeparts nettsteder og deres plattformer.

 • For å analysere, aggregere og rapportere: Vi kan bruke personopplysningene vi samler om deg og andre brukere av våre nettsteder og tjenester (enten de er innhentet direkte eller fra tredjeparter) for å produsere aggregerte og anonymiserte analyser og rapporter, som vi kan dele offentlig eller med tredjeparter.

Hvordan vi kan dele dataene dine

Det vil være tider når vi trenger å dele dine personlige data med tredjeparter. Vi vil kun utlevere dine personlige data til:

 • andre selskaper i Coopfastpris -gruppen

 • tredjepartstjenesteleverandører og partnere som hjelper og gjør det mulig for oss å bruke personopplysningene til for eksempel å støtte levering av eller tilby funksjonalitet på nettstedet eller tjenestene, eller for å markedsføre eller markedsføre våre varer og tjenester for deg regulatorer, rettshåndhevelses organer, offentlige etater, domstoler eller andre tredjeparter der vi mener det er nødvendig for å overholde gjeldende lover eller forskrifter, eller for å utøve, etablere eller forsvare våre juridiske rettigheter. Når det er mulig og hensiktsmessig, vil vi varsle deg om denne typen avsløring

 • en faktisk eller potensiell kjøper (og dens agenter og rådgivere) i forbindelse med et faktisk eller foreslått kjøp, sammenslåing eller oppkjøp av noen del av virksomheten vår

 • andre mennesker der vi har ditt samtykke.

 • Internasjonale dataoverføringer: når vi deler data, kan de bli overført til og behandlet i andre land enn landet du bor i - for eksempel til Tyskland og Norge, hvor våre datahostleverandørs servere er plassert. Disse landene kan ha andre lover enn du er vant til. Vær trygg, hvor vi utleverer personopplysninger til en tredjepart i et annet land, setter vi sikkerhetstiltak for å sikre at dine personlige data forblir beskyttet.

For enkeltpersoner i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) betyr dette at dataene dine kan overføres utenfor EØS. Når personopplysningene dine overføres utenfor EØS, vil de bare bli overført til land som har blitt identifisert som å gi tilstrekkelig beskyttelse for EØS -data (som New Zealand), eller til en tredjepart der vi har godkjente overføringsmekanismer for å beskytte dine personopplysninger-det vil si ved å inngå Europa kommisjonens standardavtale klausuler, eller ved å sikre at enheten er Privacy Shield-sertifisert (for overføringer til USA-baserte tredjeparter). For ytterligere informasjon, vennligst kontakt oss ved hjelp av detaljene i Kontakt oss -delen nedenfor.

Sikkerhet

Sikkerhet er en prioritet for oss når det gjelder dine personlige data. Vi er forpliktet til å beskytte dine personlige data og ha passende tekniske og organisatoriske tiltak på plass for å sikre at det skjer.

Oppbevaring

Hvor lang tid vi beholder personopplysningene dine, avhenger av hva det er og om vi har et løpende forretnings behov for å beholde dem (for eksempel for å gi deg en tjeneste du har bedt om eller for å overholde gjeldende lov, skatt eller regnskap) krav). Vi beholder personopplysningene dine så lenge vi har et forhold til deg og for en periode etterpå der vi har et løpende forretnings behov for å beholde dem, i samsvar med våre retningslinjer og praksis for data oppbevaring. Etter denne perioden vil vi sørge for at den er slettet eller anonymisert.

Dine rettigheter

Det er dine personlige data, og du har visse rettigheter knyttet til dem. Når det gjelder markedskommunikasjon, kan du be oss om ikke å sende deg disse når som helst - følg instruksjonene for avmelding i markedsføringskommunikasjonen, eller send forespørselen din til support@Coopfastpris.no Du har også rettigheter til:

 • å vite hvilke personopplysninger vi har om deg, og for å sikre at de er riktige og oppdaterte

 • be om en kopi av personopplysningene dine, eller be oss om å begrense behandlingen av dine personopplysninger eller slette dem

 • protestere mot vår fortsatte behandling av dine personopplysninger

Du kan utøve disse rettighetene når som helst ved å sende en e -post til support@Coopfastpris.no Hvis du ikke er fornøyd med hvordan vi behandler personopplysningene dine, vennligst gi oss beskjed ved å sende en e -post til support@Coopfastpris.com. Vi vil gjennomgå og undersøke klagen din og prøve å komme tilbake til deg innen rimelig tid. Du kan også klage til din lokale databeskyttelsesmyndighet. De vil kunne gi deg råd om hvordan du sender inn en klage.

Hvordan kontakte oss

Vi er alltid opptatt av å høre fra deg. Hvis du er nysgjerrig på hvilke personopplysninger vi har om deg, eller du har spørsmål eller tilbakemeldinger til oss om denne kunngjøringen, våre nettsteder eller tjenester, vennligst ta kontakt. Kontakt: support@Coopfastpris.no